20 Nisan 2012 Cuma

Bahar Renkleri #1

Öncelikle, bu ay hiç yazamadığımı biliyorum ve üzgünüm, gerçekten. Özel sebeplerden dolayı uzak kaldım.

Bahar bir geldim bir gelmedim diye bizimle oynadı, oynamaya da devam ediyor.. Ama bu arada ben elimde olan ve çok sevdiğim bahar renkli ojeleri göstermek istiyorum. Bunu tek tek yapmanın daha uygun olacağını düşündüm, hepsini bir araya sıkıştırmamış olacağım.


İlk arkadaşımız bu pembe, Kalyon'un 223 numaralı ojesi. Bu yeni aldıklaımdan aslında ve tam anlamıyla aşk yaşıyoruz arkadaşla.


Sadece iki kat opaklaşması için yetiyor ve gerçekten hızlı kuruyor. Ayrıca fırçası diğer fırçalardan daha ince ve sap kısmı iyi kavramanızı sağlıyor, bu yüzden daha düz sürebiliyorsunuz.


Elbette ben üzerine bu arkadaşımızı südüm. Pastel Matte Top Coat (Satin Finish) Kendi başına da çok güzel duruyor ama ben mata takmış durumdayım bu ara.. Hazır lafını etmişken söyleyeyim bu matlaştırıcı çok başarılı. Ojeyi bir iki dakika içinde matlaştırıyor ve kuruma süresini de uzatmıyor.


Bana tam bir bahar pembesi gibi geldi. Ben normalde pembe oje sevmem, genelde hep mavi sürerim hatta ama neden bilmem bu renk çok çok hoşuma gitti. Eğer sizde pembeden kaçanladansanız belki sevebilirsiniz, bilmiyorum..


İkisi de başarılı ürünler, çok sevdim.

Pastel Matte Top Coat'ı 8 TL'ye alabilirsiniz.
Kalyon 223 ise 2 TL civarı bir şeydi.

Sevgiler. <3

2 yorum: