30 Mayıs 2012 Çarşamba

Youtubers! (Top 5)

Merhaba! Bugün size youtube da en çok sevdiğim youtubersları kısa bir tanıtmak istedim. :)

missglamorazzi - http://www.youtube.com/user/missglamorazzi/videos

İzlemekten en çok zevk aldığım, en tatlı insan Ingrid. Konuşması ve tavırlarını sevmem bir yana, cilt rengimiz ve kafa yapımız, hoşlandığımız renkler birbirine fazla yakın olduğu için çok keyif alıyorum izlerken.

FleurDeForce - http://www.youtube.com/user/FleurDeForce/videos

Fleur aynı zamanda Ingrid'in en yakın arkadaşı.Çok tatlı bir ingiliz aksanı var. Favori youtuberslarımdan. Gereksiz konuşup insanı sıkmıyor, doğru düzgün ürün hakkında bilgilendiriyor.

amarixe - http://www.youtube.com/user/amarixe/videos

Allison'u başlarda sevmemiştim aslında. Neden bilmiyorum pek ısınamamıştım. Ama izledikçe alıştım ve favorilerim arasına girdi. Her gün kontrol ediyorum yeni video var mı diye. Ingrid ve Fleur'la yakın arkadaş Allison'da. Ama onlardan farkı, ürün tanıtımları vs dışında bolca tutorial videoları yapması.

beautycrush - http://www.youtube.com/user/beautycrush/videos

Samantha. Aslında bu kızı şu ya da bu nedenden seviyorum diyemem. Ama gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir kız. Videoları çok hoşuma gidiyor.

meghanrosette - http://www.youtube.com/user/meghanrosette/videos

Bu beş kişi arasında şüphesiz en komik ve eğlenceli olan Meghan. Ayrıca kendisi hem benim ilk takip ettiğim youtuber, hem de harika tutorialları var!

İşte bunlar benim en sevgili youtuberlarım!

Bundan sonra ki postum neyle ilgili olsun, bir fikir vermek isterseniz lütfen yorum bırakın ya da mail atın. Ben kozmetikleri sıraya koyuyorum ama moda yazılarıma gelince ne yazsam diye düşünüyorum baya, fikirlere açığım. :)

Herkese iyi akşamlar&sevgiler! <3
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder